Política de privacitat

Responsable del Tractament
L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:

IGUALSSOM, SRL
NIF: B64883077
Domicili: Masia Can Julià, Bonaventura Calopa, 26, 08830 – Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
Direcció de correu electrònic: gdpr@coressa.cat
Web: www.igualssom.cat
Telèfon: 936 529 830
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona volum 40616, foli 210, full B370068, inscripció 15

A IGUALSSOM, SRL, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i ens comprometem a tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades de les persones usuàries que naveguen o faciliten les seves a través dels formularis situats en la web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que l’identifica o el fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a tal efecte recollim les dades personals que la persona usuària ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, direcció postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuària està registrada. En aquest cas, la privacitat dependrà de la configuració establerta per la mateixa usuària així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita de l’usuària a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les seran tractades de forma lícita de conformitat en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 26 d’abril i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, duració i legitimació del tractament
Les dades que la persona usuària ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuària a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuària per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.

La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuària en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuària no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.

La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuària en acceptar les cookies. L’usuària té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals

Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o a aquells/elles prestadors/es vinculats/ades  a la Responsable que actua com a encarregada del tractament.

No es realitzen transferències internacionals, en cas què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaria a fi d’obtenir el seu consentiment.

Actualització de dades
És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuària ens informi sempre que hi hagi alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.

L’usuària garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligada a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers
Si l’usuària facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a IGUALSSOM, SRL, garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats i /o afectades, obtenint el seu consentiment per a comunicar-les i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada
Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si la persona usuària no omple aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

Drets dels interessats i les interessades
Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recaptades. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament d’aquestes revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres a la Masia Can Julià, Bonaventura Calopa, 26, 08830 – Sant Boi de Llobregat (Barcelona). Email: gdpr@coressa.cat

Adreça de contacte: dpo@coressa.cat

Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.aepd.es

Tractament de dades de Menors d’edat
Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el/la Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquestes. Així mateix, els pares, mares o tutors/es podran en qualsevol cas dirigir-se a IGUALSSOM, SRL per a bloquejar el compte d’accés dels/de les menors al seu càrrec que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

Tractament de Cookies
Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema en l’ordinador de l’usuària quan aquestes accedeixen a una pàgina web. Les cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuària.

L’usuària té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

Data d’Actualització: 14/05/2019